Jánom Šmelkom, predsedom ŠTK pri ObFZ v Rožňave

03.04.2012 10:33

IV. liga:

Sp. Vlachy - SP MFK Rožňava

     „Postavenie domácich na takmer samom chvoste tabuľky naznačuje, že zápasia s problémami a  hostia z Rožňavy by mohli chytiť aspoň bod. Preto tipujem remízu“.

 

V. liga:

Gemerská Poloma - Gemerská Hôrka

     „Obe mužstvá sa počas zimnej prestávky výrazne posilnili a tak sily môžu byť vyrovnané. Ak Lipovník nenastúpi do súťaže tak hostia prakticky stratia štyri body zo vzájomných stretnutí, čo bude znamenať istý prepad. Domáci samozrejme potrebujú taktiež zbierať body. Tipujem aj v tomto prípade remízový výsledok“.

Dobšiná - Krh. Podhradie

     „Opäť piatoligové derby. Môj tip je jednotka“.

 

I. trieda:

Rož. Bystré - Dlhá Ves

     „Bystrania sa v domácom prostredí vedia vyhecovať a myslím si, že na hostí bude platiť rýchly, útočný a nátlakový futbal. Tipujem jednotku“.

Bohúňovo - Slavošovce

     „V derby dvoch nováčikov pravdepodobne rozhodne výhoda domáceho prostredia. Tipujem jednotku“.

Rudná - Brzotín

     „Rudná si bude chcieť určite doma napraviť reputáciu z posledného kola v Drnave. Tipujem jednotku“.

Vlachovo - Betliar

     „Postavenie v tabuľke pasuje za víťaza hostí i keď domáci majú omladený káder. Tipujem dvojku“.

Krh. Dlhá Lúka - Vyšná Slaná

     „Domáci usilujúci sa o postup i keď odohrajú stretnutie so súperom z horných priečok  nebudú mať podľa mňa  problém Vyšnosláncov zdolať. Môj tip je jednotka“. 

Jablonov - Hrhov

     „Jablonov je momentálne tak trochu otrasenejší a Hrhov  absolvoval solídnu zimnú prípravu. Je to susedské derby a tak tipujem remízu“.

 

II. trieda:

Honce - Dedinky

     „Honce absolvovali kvalitnú zimnú prípravu a sú viac motivovaní aj dobrými výsledkami z prípravných stretnutí. Toto budú chcieť určite zúročiť aj v prvom majstráku. Tipujem jednotku“.

Nižná Slaná - Kečovo

     „Nižná Slaná sa doma na veľkom ihrisku presadí pravdepodobne svojou celoplošnou kombinačnou hrou , čo by malo na hostí platiť. Tipujem jednotku“.